Påminnelse kurser

Hösten har börjat sitt intåg och det är nu tid att fundera på släktforskningen. Vi börjar med att medverka på Hälsomässan 9—10 sept i Sparbankshallen. Den 11 sept, 12 sept och 20 sept startar studiecirklarna upp. Det finns fortfarande platser kvar på dessa studiecirklar. Mer info hittar ni på hemsidan https://bsf.sksf.se  Anmäl er snarast.

Datorerna i forskarsalen finns alla tillgängliga databaser som är utgivna av Släktforskarförbundet. Utnyttja möjligheten att hitta släktingar  i Sveriges Befolkning, alla utgivna databaser. Arkiv digital finns inlagt och länkar till lokala databaser. I forskarsalen har vi också pärmar att leta i, med döda, födda och vigsel, från de närstående socknarna.

Boka tid hos biblioteket. Hör av er för att få lösenord till datorerna. Ordf_bsf@sgf.m.se

Ordförande

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det här inlägget postades i Bloggpost. Bokmärk permalänken.