Vår och nytt Zoom föredrag

Våren är i antågande och trädgård pockar på uppmärksamhet, men det kan inte utesluta lite släktforskning under regnigt och trist uteväder. aktiviteterna rullar på. Titta in på hemsidans kalendarie för mer information.

Jag påminner också om att parkeringen vi Kulturpunkten är avgiftsbelagd.

Höstens kursutbud
För att kunna få rätt utbud till hösten vill vi ha in en intresseanmälan till kureserna. de kurser som är aktuella är: DNA grund, Dna fortsättning, Grundkurs släktforskning och fortsättning släktforskning/textläsning.
Skicka ett mail till kassor@bsf.sksf.se och tala om vilken kurs ni är intresserad av

Zoom föreläsning

Varje anmäld till föredraget ger 5 kronor tillbaka till föreningen

Varje anmäld till föredraget ger 5 kronor tillbaka till föreningen

Det här inlägget postades i Bloggpost. Bokmärk permalänken.