Sommar, semester och kurser i höst

Sommaren har kommit, trots att den är lite kylig. Vi närmar oss midsommar och semester, med bad och avkoppling. Glöm dock inte att vi startar med nya kurser i september.
Titta in på kursutbudet.
Grundkurser
DNA kurser
Sammanställning kursutbud

Inför höstens DNA kurs är det en bra idé att göra DNA-test i ett par månader innan september. Skicka ett mail eller ring till mig eller kassören, så ordnar vi det. Mailadresser ordf@bsf.sksf.se eller kassor@admin

Det har kommit fram ett önskemål om en Y-DNA kurs. Vi har tagit beslut om att anordna den om det blir tillräckligt med deltagare. Vi har tänkt att anlita en föreläsare som håller den via ZOOM. Kursen kommer vi ha i hörsalen Kulturpunkten. Föranmäl er till kassor@bsf.sksf.se

Det här inlägget postades i Bloggpost. Bokmärk permalänken.